Nyhet Hagelskytte

Garmin Xero S1 trapshooting trainer

Garmin har tagit fram ett hjälpmedel som ska underlätta träningsskytte med hagel och tanken med detta är att skytten ska få omedelbar feedback i realtid.

Annons:

Xero S1 är framtaget för amerikansk trap och uppflogs träning för jakt. Enheten som arbetar med radarteknik placeras i närheten av skytten och inom några sekunder från skottet får skytten information om avståndenet mellan svärmen och duvan under skottet- både för träff och bom, avståndet till duvan när skottet avlossades samt avstånd mellan svärmens centrum och duvans centrum och skyttens reaktionstid. Kvaliteten på träffen visas också genom en funktion som kallas för ”Break factor”.
Efter slutförd serie erhåller skytten information över samtliga avlossade skott och man får utöver antal träff en analys av lerduvans vinkel och få en grafisk bild av seriens samtliga skott och dess relativa träff i förhållande till lerduvorna. All fakta kan laddas ner till telefon och dator via en app som också erbjuder fördjupning av fakta som totala antalet serier, totalt antal skott, träffprocent per serie, träffprocent per station, skotthastighet, lerduvans hastighet.
Även reaktionstid, precision vänster/centrum/höger, medel-poäng, flest i följd, bästa och sämsta stationerna samt grafer av resultat över tid. Enheten kan anpassas till just ditt eget vapen avseende piplängd, choke, hagelstorlek och material.

Cirkapris är 999,99 €

Mer information finns på www.garmin.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår