Nyhet Vapentidningen #2 2024

CIVIVI Stormridge

Våra vänner i det kinesiska knivmeckat Yangjiang har inte legat på latsidan inför årsskiftet. Nu har man bland annat släppt en ny spännande modell vid namn Stormridge från knivmärket CIVIVI.

Annons:

Det är en robust fastbladskniv i Bushcraft/Överlevnadsstil som väger knappt 112 g. Knivbladet är gjort av stålet Nitro-V, med en hårdhet av 59–61 HRC, är av fulltångemodell och har en full flatslipad dubbelegg (Full Flat Grind). 

G10-handtaget kan fås i tre olika färger, grönt, ökenbrunt eller svart, där de bruna skollorna sitter på ett guldfärgat knivblad och de svarta på ett svart knivblad. Bladtjockleken är 3 mm och bladlängden cirka 100 mm. 

Med kniven levereras en fånglina av Paracord och en svart Kydexslida med en justerbar infästning, ett så kallat T-Clip, designat av Bob Terzuola. Kniven kommer att kosta cirka 105 USD och du kan läsa mer om den på civivi.com 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår