Nyhet Vapentidningen #2 2024

CIVIVI Stormridge

Våra vänner i det kinesiska knivmeckat Yangjiang har inte legat på latsidan inför årsskiftet. Nu har man bland annat släppt en ny spännande modell vid namn Stormridge från knivmärket CIVIVI.

Annons:

Det är en robust fastbladskniv i Bushcraft/Överlevnadsstil som väger knappt 112 g. Knivbladet är gjort av stålet Nitro-V, med en hårdhet av 59–61 HRC, är av fulltångemodell och har en full flatslipad dubbelegg (Full Flat Grind). 

G10-handtaget kan fås i tre olika färger, grönt, ökenbrunt eller svart, där de bruna skollorna sitter på ett guldfärgat knivblad och de svarta på ett svart knivblad. Bladtjockleken är 3 mm och bladlängden cirka 100 mm. 

Med kniven levereras en fånglina av Paracord och en svart Kydexslida med en justerbar infästning, ett så kallat T-Clip, designat av Bob Terzuola. Kniven kommer att kosta cirka 105 USD och du kan läsa mer om den på civivi.com 

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår