Vapentidningen #5 2016

TEST Beretta 692 Sporting. Kolfiberdetaljer och pipvikter gör en redan bra hagelbock än bättre. Vår skånske testskutt är nöjd!

 

TEST Mauser M12 Impact - Säkerheten Själv! Mauser M12 har utrustats med en uppspänningstangent och smidig syntetstock för tuffa tag i terrängen.

 

HISTORIK Hagelvapen som förbluffar. Jens Perto har hittat förbluffande fakta om hagelvapen och deras ägare. Vi förundras över alla ideér som blivit verklighet under århundraderna.

 

PATRONPROFIL .243 Winchester. Historien bakom Warren Pages klassiska patron som handladdas och sätts på ordentliga prov i fågelskogen.

 

STORTEST Bästa Blaser-montaget. Vilket är det bästa Blasermontaget? Vi har provmonterat och testskjutit alla montage vi kunnat hitta på den svenska marknaden.

 

TEST Eldig italienare, Benelli Argo. Anders Pettersson testar Benellis nya halvautomatsom är speciellt framtagen för hundförare.

 

SKOLA Pistolskytte. Hur gör man föra att komma igång med pistolskyttet? Vi har tipsen och prövar samtidigt en passande nybörjarpistol.

 

KNIVAR Victorinox Hiker. Den är röd, praktisk och borde finnas i var mans ficka. Jonas Landolsi tittar närmare på en av Victorinox klassiska modeller.

 

TEST SIG Sauer. Kan en pistol för Navy Seals fungera även för civilt pistolskytte? Henrik Kalling har svaret.

Pris: 79 kr

Pris (.pdf): 39 kr

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår