Vapentidningen #7 2015

TEST
Nygammal klassiker
Mauser 98 Magnum det Tyska originalet i uttömmande test.

NYHETER

TEST
Efter 20 000 patroner
Tanfoglio Stock III Extreme efter 20 000 patroner de där 20 000 patronerna förbrukades under cirka fyra månader. Enligt ägaren kunde det ha varit en betydligt högre summa, om han bara hade haft mer tid till träning

TEST
Beretta Black Edition (Jaktia) 690 Sporting
Beretta 690 Sporting är en helt ny bössa även om det mesta känns bekant, helt modern eller gammeldags. Det handlar om en mängd nya dimensioner och bekanta lösningar, ganska lite är främmande och nyskapande men bössan känns ändå som en positiv nyhet.

STRÖSKOTT
Läsarnas tankar och funderingar.

TEST
TRG10
Kompromisslös precision
TRG M10 är den senaste i raden av utmärkta av precisionsgevär, träffsäkra studsare eller prickskyttevapen beroende på hur de benämns från finska SAKO.

SVERKERS HÖRNA


CUSTOM
Svarta döden

Ett custombygge kan skapas av många olika saker, ett peciellt behov, nya idéer eller att den gamla bössan går sönder.

TEST
Fabbri hösta klassen

TEST
Sig Sauer P320
Efter att ha klämt och känt på Sig Sauer P320 under två IWA-mässor började vi nästan misströsta. Nu verkar det dock som om suget på USA-marknaden har stillats tillräckligt för att vi i Europa ska få njuta av skapelsen.

CUSTOM
6,5 mm Grendel
Är du en studsarskytt är det också rimligt att du har en dröm om den ultimata studsaren. Kanske är den exakt formulerad och kan beställas så fort plånboken tillåter det eller kanske är det för ögonblicket bara en diffus ide.

KNIVTEST
MOLLE-anpassad svensk knivhistoria

ENGELSKA VAPEN fyndobjekt
Brittiska budgetbössor
Smakar det så kostar det, säger man. Och då så klart om de flesta brittiska vapen av hög kvalitet skulle man kanske tro.

TEST
Pipbytesbudget

Rössler Titan Alpha
Rösslers studsare har inte varit speciellt vanliga i Sverige men nu
tänker en ny importör ändra på den saken. VapenTidningen testar
naturligtvis en studsare.

MAGASINET

NÄSTANUMMER

Pris: 79 kr

Pris (.pdf): 39 kr

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår