Nyhet Tillbehör Vapentillbehör Vapentidningen #5 2019

Ny stockmodell från Norska GRS

Den norska kolvtillverkaren GRS är synnerligen aktiva att släppa nya produkter. En av de nya modellerna är GRS Warg som är tänkt för långhållsskytten.

På ovansidan av framstocken finns en picatinnyskena som gör det möjligt att använda toppmonterade benstöd montera natt-/termiska sikten.
GRS Warg är utrustat med ett ergonomiskt grepp med en 6 % vinkel som ger en avslappnad handvinkel. Stocken har också försetts med SpeedLock 2.0 systemet som tål rekyl från de kraftigaste kalibrarna och ger möjlighet att justera in kolven efter skyttens ergonomi. Framstocken har M-Lok system som gör det möjligt att montera flera olika typer av tillbehör.
GRS Warg finns till flera vapensystem som Tikka T3 / T1, Blaser R8, Carl Gustav 1900, Mauser M98, Remington 700 BDL LA & SA, Howa SA och nu även Bergara B-14. Färgerna är svart, brun och grön. Rekommenderat pris är 8 395 kronor och generalagent är Nordik med hemsida www.nordik.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår