Nyhet Pistol/Revolver

Färgstarkt från Eagle

Vem säger att pistolgrepp måste tillverkas i gråsvart gummi eller valnöt? För den som önskar att tillsätta lite mer färg till sin pistol eller revolver har utmärkt möjligheter till detta genom att titta närmare på grepp från företaget Eagle-grips.

Greppen kan fås i alla tänkbara färgkombinationer och är tillverkade av ett nytt material som kallas Kirinite. Materialet är mycket hårt samtidigt som det ger ett säkert grepp även i väta och kyla. När materialet poleras blir det också mycket "djup" i ytan och den visuella effekten blir nästan tredimensionell.
Samtliga grepp fräses ut i en CNC-maskin för maximal precision och finish. Tack vare dessa egenskaper har även materialet fallit många knivmakare på läppen, varför företaget även erbjuder platta bitar som passar utmärkt till knivskaft. För beställning och fler färger och mönster rekommenderas ett besök på .eaglegrips.com.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår