Nyhet Vapentidningen #3 2024

ELYSIEN Genesis

Totalt kompromisslös, var tanken som dök upp i huvudet när jag lyfte den massiva pistolen från den tjeckiska firman Créapeiron.

Annons:

Pistolen bär modellnamnet Elysien Genesis och är i nuläget tillverkad i enbart 7 exemplar, alla exemplar individuellt namngivna efter den grekiska antikens gudar. Prislappen är väl tilltagen: 10 000 euro, men för den budgetmedvetna finns det även en enklare serie kallad Limited Soul edition som tillverkats i totalt 99 exemplar där prislappen bara ligger 5000 euro. 

Förutom magiskt fin passning stoltserar modellen med en pipa med triangulära yttermått där det finns en vertikal låspunkt tillsammans med styrningar på pipans sidor.  Pistolen är också försedd med löstagbara grepp som fästs mot stommen via magneter. Pistolen är Optics ready och tar samma magasin som passar till CZ:as  Shadow pistoler. Onekligen en läcker pistol som även tycks ha vunnit vapenprofilen Ian McCollums gillande. Även om inte budgeten räcker till är ett besök på hemsidan www.creapeiron.com nära nog ett måste.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår