Nyhet Vapentidningen #7 2023

Swarovski EL Range 32 TA

Swarovski har nu tagit fram en lättare version av sin handkikare med avståndsmätning, nu med en 32 mm frontlins för ett lättare och smidigare utförande.

Annons:

Modellen har bland annat avståndsmätning med vinkelkompensation samt Swarovskis Trackning Assistant som gör det lättare att hitta det fällda viltet när den kombineras med GPS-funktionen på en smartphone. 

Kikaren erbjuds med antingen 10 eller 8 gångers förstoring, vilket ger en totalvikt på 680 gram för den högre förstoringen, respektive 685 gram för den mindre förstoringen. Kikaren har ett mätområde mellan 9 till 1500 meter och har även försetts med en brygga att vila pannan mot för stadigare och bekvämare hantering i kombination med att användaren kan välja att mäta med antingen höger eller vänster knapp på bryggan. 

Det går även att konfigurera kikaren via Swarovskis EL Range Configurator-app och på så sätt föra in ballistiska data för det egna vapnets kulbana. Kikaren finns tillgänglig från början av oktober och rekommenderat utpris är 33 100 kr. Svenska generalagent är Swarovski Optik Nordic och tillverkarens hemsida är www.swarovskioptik.com.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår