Nyhet Vapentidningen #9 2022

Trästockad Lupo

Benelli släpper nu en trästockad version av sin studsare Lupo som försetts med en Monte-Carlokolv i valnöt och som är ställbar med kolvbrickor. Även lådan har fått en ny anodiserad finish i en brungrön färg.

Annons:

Modellen som kallas för Benelli Lupo Wood har även en Picatinnyskena som standard, till skillnad från syntetversionen som har vanliga kikarklackar.
Samtliga metalldelar förutom Picatinnyskenan är försedda med Benellis ytbehandling som kallas för BE.S.T. Benelli garanterar att Lupo skjuter treskottsserier under en MOA. Lupo erbjuds idag i kalibrarna .308 Winchester, .300 Winchester Magnum, .30-06 och 8x57 och i piplängden 56 cm samt en 51 cm pipa som kommer senare under året. Cirkapriset är 24 990 kr för samtliga kalibrar och piplängder. Vill man veta mer om denna studsare går man in på www.benelli.it , eller så kontaktar man den svenska generalagenten Sako Sverige som har hemsidan www.sakosverige.se.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår