Nyhet Vapentidningen #9 2022

CZ TS 2 Orange

Den tjeckiska vapentillverkaren CZ utökar sitt digra sortiment av pistoler med nykomlingen TS 2 Orange – speciellt framtagen för dynamiskt skytte– och den kommer att få sin första riktiga presentation i Thailand på VM i dynamiskt pistolskytte. Modellen kamras i 9x19 samt 40 S&W och målgruppen är främst skyttar i standarddivisionen. 


Annons:

Den utmärkande detaljen på pistolen är en tung och handpolerad bullbarrel som har passats in för hand, vilket ska ge både bättre precision och livslängd på pistolen. Manteln har också försetts med ytterligare en uppsättning urfrästa spår.
Rekylfjädern är omdesignad för lättare demomontering.  I framkant och CZ har också tagit fram ett nytt system för infästning av riktmedlen, och pistolen levereras med ett korn försett med en fiberstav. Baktill hittar vi en tumhylla och dubbelsidiga reglage samt ett ställbart sikte. Modellen kommer ut i handeln under januari månad 2023.
Svensk generalagent är Sportec, www.sportec.se och tillverkarens hemsida är www.czub.cz

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår