Nyhet Vapentidningen #8 2022

Uppdaterad version av Ruger Precision Rifle

Rugers Custom Shop har nu tagit fram en uppdaterad version av storsäljaren Ruger Precision Rifle. Modellen är försedd med ett trycke från TriggerTech Trigger, och man har även försett magasinsbrunnen med ett barrikad-stop.

Annons:

Det har också skett förändringar på insidan då slagstiftet har fått en ny design av spetsen som ska säkerställa fullgod funktion med olika typer av tändhattar.
Modellen är framtagen i samarbete med Doug Koenig som är ledare för Rugers skytteteam. Tanken bakom utvecklingsarbetet har varit att göra modellen än mer lämplig för det alltmer populära PRS- skyttet.
Vapnet är kamrat i 6,5 Creedmoor och har en tjock 26” pipa med en 1-7,5” räffelstigning som har försetts med en mynningsbroms kallad APA. Det finns också en diger uppsättning av M-LOK urtag för montering av olika tillbehör och vapnet har getts en Cerakote finish. Mer information finns på hemsidan ruger.com och svensk distributör är Sportec med hemsida www.sportec.se.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår