Nyhet Vapentidningen #4 2022

Nya avståndsmätare från Vortex

Vortex har nyligen lanserat en ny kollektion av avståndsmätare i form av Crossfire HD 1400, Diamondback HD 2000 och Viper HD 3000 som kommer att ersätta modellerna Vortex Impact 1000 och Ranger 1800.

Samtliga modeller kommer med en belyst display som inte ska blända under dåliga ljusförhållanden. Mätarna är försedda med avståndslägena Line Of Sight (LOS), Horizontal Component Distance (HCD) och Scan.

 Crossfire HD är ultralätt och har en räckivdd på upp till 1200 meter. Diamondback HD har en maxräckvidd 1828 meter och uppges kunna mäta på ett föremål lika stort som en hjort på ett avstånd om 1280 meter tack vare förstoringen på 7 gånger. 

Viper HD har en maxräckvidd på 2743 meter.  Samtliga mätare i serien har ett användarvänligt två-knappssytem och man kan enkelt byta batteri utan verktyg. Mätarna levereras med en mjuk förvaringsväska, handledsband, elastiskt säkerhetsband, putsduk och produktmanual och omfattas av Vortex VIP-garanti. Hemsidan är vortexoptics.com och svensk generalagent är Nordik distribution med hemsidan www.nordik.se.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår