Nyhet Vapentidningen #8 2021

Termiskt från Swarovski

Det österrikiska optikföretaget Swarovski har nu lanserat sin första termiska enhet i form av tM 35 som är en frontmonterad clip-on-enhet och observationsenhet i ett.

Används enheten för observation är förstoringen 4 gånger och som frontmonterad är förstoringen 1 gånger. Frontlinsen mäter 35 millimeter och enheten kan även ställas i olika färglägen där man kan välja mellan lägena White Hot och Black Hot. tM 35 är kompatibel med i princip alla kikarsikten från Swarovski och som tillbehör för montering kan man köpa till en adapter kallad tMA som ska erbjuda skottfast montage. Enheten är också försedd den automatiska påslagnings-/avstängningsfunktionen Swarolight. tM35 kommer att finnas tillgänglig hos utvalda återförsäljare från februari 2022 med ett cirkapris på 48 600 kronor. Svensk generalagent är Swarovski Optik Nordic AB och hemsidan till tillverkaren är www.swarovskioptik.com.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår