Nyhet Vapentidningen #6 2021

Ny Pistol från Walther

Walther PDP är förkortningen för Performance Duty Pistol med hög kvalitet tack vare avtryckarmekanismen, ergonomin och möjligheter till anpassning.

Modellen har det nya Performance Duty Trigger trycket som ska ge ett distinkt trycke med kort reset. Samtliga PDP-modeller är förberedda för optik (optic ready) samt möjligheten att använda optik och fasta sikten simultant (co-witness). Picatinnyskena för montage av tillbehör är standard. PDP har även fått en ny textur på greppet och extra djupa grepprillor på manteln vilket Walther kallar Super Terrain Slide. Pistolen kommer i två olika utföranden, Full size samt Compact. Den förstnämnda med piplängder i 4, 4,5 respektive 5 tum. Compact-varianten erbjuds i 4 samt 5 tum. 2Svensk generalagent är Karl Olsson Shooting Sports AB som har hemsidan www.karlolsson.se. Tillverkarens hemsida är www.waltherarms.com

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår