Nyhet Vapentidningen #9 2020

RANGER6 från Steiner

Steiner lanserar nu Ranger6 som är en ny serie sikten med sex gångers förstoringsväxel. Ljustransmissionen ligger på 92 % och siktena ska ha ett stort synfält och är utrustade med Steiners högkontrast ED-linser.

Annons:

Andra förbättringar mot tidigare modeller är att justerrattarna för höjd- och sidledsjustering är förbättrade. Siktena är också korta för att underlätta användning med termiska sikten eller annan mörkerseende optik. Siktena har belyst riktmedel 4A-I, med en rödpunkt som är ställbar i 11 nivåer med ett av-läge mellan respektive ljusnivå. 

Riktmedlet är placerat i andra bildplanet (SFP). Modellerna har en 30 mm tub i aluminium.Ranger6-serien består av fyra modeller där 1-6x24 och 3-18x56 är de första som kommer att levereras. Riktpris för 1-6x24 siktet är 16 999 kronor och för 3-18x56 siktet är riktpriset 19 999 kronor. Svensk generalagent är Sako Sweden med hemsidan www.sakosverige.se och tillverkarens hemsida är www.steiner-optics.com

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår