Nyhet Vapentidningen #5 2020

Nya Dämpare från svenska aimSport

Triton Numbers är en ny ljuddämparserie från aimSport med fokus ligger på prestanda samt möjligheten att enkelt hitta rätt modell för den kaliber och typ av jakt eller sportskytte användaren ägnar sig åt.

Annons:

Dämparna är tillverkade av aluminium utvändigt och rostfritt stål invändigt och bygger på ett koncept kallat ”Shooting Unlimited-koncept” som gör det möjligt att använda dämparna för intensivt övningsskytte på skjutbio och bana utan att dämparen skadas. Serien består av 4 dämpare i klass 1 och 2. Triton No. 3 Small Caliber är en frontmonterad dämpare framtagen för klass 2. Optimerad för kaliber 222/223 och passar utmärkt för sportskytte med halvautomatiska vapen som AR-15 med ett pris på 2495 kronor. Triton No. 4 active Hunter är en smidig dämpare i kombination med effektiv dämpning. Optimerad för .308 men är högeffektiv även på 6.5x55 Denna kostar 3295 kronor. Triton No. 5 Hunting Performance är en effektiv allrounddämpare för varierad jakt eller sportskytte. Optimerad för 30.06 och patroner med motsvarande mängd krut men fungerar lika bra med 308 och 300 Win Mag och har en prislapp på 3595 kronor. Triton No. 6 Ultra Performance är den effektivaste dämparen som är optimerad för 300 Win Mag och 30.06 samt övriga magnumkalibrar och kostar 3995 kronor. Vill man veta mer om dessa modeller så kan man besöka www.aimsport.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår