10 .30-06 på en gång

.959 JDJ har rekyl som 10 .30-06:or avfyrade samtidigt.


Långhållsskytte

Gör rätt och träffa - gör fel och bomma nästan garanterat!


Rigby för storvilt

Rigbys nya – The Big Game Rifle


Rigby & Mauser

Samarbetar igen

Det är över 100 år sedan Rigby skapade sin klassiska studsare kamrad för .416 Rigby - ett faktum som inte hade varit möjligt utan tillgång till Mausers långa magnumlådor. Nu samarbetar man åter med Mauser och det nya projektat ser mycket spännande ut, klicka på länken och håll er uppdaterade!

http://www.johnrigbyandco.com/the-big-game.html


Lerduveskytte på Gran Canaria

Träna i behagligt klimat

Håkan Dahlby tränar dubbeltrap på Gran Canaria El Rincon Las Palmas, +24 grader gör att haglen flyger snabbare och slår hårdare.


Hagel i Slow motion

Långsam duvjakt

Lyckad duvjakt i england.


Långhållsskytte

Thomas Haugland


Tävla och vinn

Elmiatävlingen

Missade du Elmia? Ny chans att tävla på vår Facebooksida!


MINITEST

Browning Maral


Mossberg

Så här kul är det!

Nästa gång du skjuter ett vilt: Visa glädjen. På riktigt. Släpp ut den. Så här. Vi vet ändå att du känner det inombords.


80-årsjubileum

Meopta spårar sina rötter ända till 1933, när företaget Optikotechna grundades i Prerov, Tjeckoslovakien. Ursprungligen tillverkade man optiska linser, men man expanderade snabbt sortimentet till att omfatta förstoringsapparater, kikare, kameror, projektorer och kikarsikten.

Nu är företaget helt privatägt sedan en tjeckisk familj boende i USA med tiden kommit att köpa upp hela företaget.

Meopta har två stora nyheter och det är en drevjaktskikare MeoStar R2 1-6x24 RD med 6x-förstoringsväxel och en "Ballistic Hunting Turret" (BHT) som man själv kan montera på alla MeoStar-kikarsikten.

Mer information finns på: meopta.com


Lyxkolvkam

Franska Alexandre Mareuil tillverkar en mängd tillbehör för jägaren i mycket fint läder och det senaste tillägget bland tillbehören är en kolvkamshöjare som inte skämmer någon studsare. Konstruktionen såg stabil ut och hantverket höll mycket hög klass.


Sauer 202

Praktisk detalj

En uppspännartangent till Sauer 202 är säkert något många drömt om med tanke på studsarens egna säkringskonstruktion. Bot finns hos Manfred Alberts GmbH: www.manfred-alberts.de


Engelsk 98

Mayfair Engineering har varit i den engelska branschen sedan 20 år men levt ett tillbakadraget liv och levererat baskyler, lås och tekniska lösningar till inhemska tillverkare. Nu har man tagit steget ut i rampljuset och man gör det med en 98-mekanism och matchande underbeslag i tre storlekar. Ett intressant alternativ för dem som går i byggartankar.

Mer information finns på: www.mayfairengineering.com


Aimpoint

Smidigt fäste

Aimpoint har alltid en stor och mycket välbesökt monter och den största nyheten i år var faktiskt ett fäste man utvecklat tillsammans med Blaser.


Meddelande

Laddar meddelande...